Russoperekonna veinivalmistamise traditsioon algas kaks sajandit tagasi ning on tänapäevani isalt pojale edasi pärandatud. See kõik algas 1860. aastal, kui Russo perekond otsustas täielikult pühenduda oma viinamarja istanduste kasvatamisele, mis asuvad Solicchiata piirkonnas, Castiglione di Sicilia vallas. 1955. aastal otsustas Don Ciccio koos oma poja Vincenzo'ga, praguse omanikuga, alustada perekonna viinamarja istandustest valmistatud veini villimimist, luues väikese veinikelderi. Esimene vein oli villitud 1956. aastal ja sai nimeks Solicchiata - linna nime järgi, kus sündisid Don Ciccio ja Vincenzo. Etna regiooni D.O.C. sertifikaat (KPN - kaitstud päritolunimetusega) tunnistati 1968. aastal, samal aastal, mil Russo kaubamärk muudeti Rusvini'ks. Täna on pereettevõte tuntud Cantine Russo nime all, kus isa koos oma tütre Gina ja poja Francesco'ga loovad ühiste kogemustega täiusliku segu traditsioonist ja innovatsioonist.